A nagykövet lánya
|
|
missy | Dátum: P, 14.05.16, 17:23 | Üzenet # 1 |
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2234
Hírnév: 142
Állapot: Offline
| A nagykövet lánya (The Ambassador's Daughter) színes, szinkronos amerikai romantikus vígjáték, 103 perc, 1956, DVDRip
rendező: Norman Krasna forgatókönyvíró: Norman Krasna zeneszerző: Jacques Métehen operatőr: Michel Kelber producer: Norman Krasna vágó: Roger Dwyre
szereplő(k): Olivia de Havilland (Joan Fisk) John Forsythe (Danny Sullivan őrmester) Myrna Loy (Mrs. Cartwright) Adolphe Menjou (Jonathan Cartwright szenátor) Tommy Noonan (Al O'Connor tizedes) Francis Lederer (Nicholas Obelski herceg) Edward Arnold (William Fisk nagykövet)
Joan Fisk (Olivia de Havilland), az USA francia nagykövetének lánya nagyon unja, hogy szórakoztatnia kell a magas rangú tisztviselők feleségeit. Randevúra készül egy amerikai katonával (John Forsythe), hogy bebizonyítsa apjának (Edward Arnold), hogy nem minden katona rossz ember. A dolgok tovább bonyolódnak, amikor a lány beleszeret a katonába.
Video: XviD, 1 840 Kbps, 640 x 272, 23,976 fps Audio: AC3, 192 Kbps, 2 ch, 48,0 kHz
Csak felhasználó férhet hozzá
A fájlok HJSplitPro programmal vannak darabolva. Összeillesztéshez nem kell .crc fájl.
|
|
| |
Mali | Dátum: Szo, 14.05.17, 00:21 | Üzenet # 2 |
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
Hírnév: 1
| Én nem tudom, csak nálam nem működik ez a köszönöm gomb?? Mindegy, akkor itt megköszönöm a filmet.Köszönöm szépen!
Most látom, működik mégis,akkor jó!:)
Az üzenetet módosította: Mali - Szo, 14.05.17, 00:24 |
|
| |
missy | Dátum: Szo, 14.05.17, 08:40 | Üzenet # 3 |
| Ebben a rendszerben egy kicsit másképp működik. Szivesen.
A fájlok HJSplitPro programmal vannak darabolva. Összeillesztéshez nem kell .crc fájl.
|
|
| |
Classie | Dátum: Szo, 14.05.17, 10:41 | Üzenet # 4 |
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
| Én is köszönöm! Már hallottam erről a filmről, de az interneten még sehol sem "találkoztam" vele eddig!
Üdv.: Classie
|
|
| |
missy | Dátum: Szo, 14.05.17, 12:12 | Üzenet # 5 |
| Pedig ezt nem most töltöttem fel, a Cinemahome fórumon fent volt már kb. egy éve, igaz a blogról valahogy lemaradt, gondolom valamelyik költözésnél veszett el. Szivesen neked is.
|
|
| |
Mali | Dátum: Szo, 14.05.17, 19:02 | Üzenet # 6 |
| Nekem a jd nagyon furán viselkedik vele. Az egyik felét letölti, a másikra meg azt írja, már megvan a fájl.Akkor mégis letöltöttem a másikat is (újratöltésre mentem rá),mégis csak egy fájlom maradt,és nem fut.Mi lehet ez? Még sosem találkoztam ilyennel,pedig 4sharedről sokszor levettem már filmeket.
|
|
| |
missy | Dátum: Szo, 14.05.17, 19:35 | Üzenet # 7 |
| Hm, nem értem, de a Mipony is ezt csinálja vele, pedig két különböző fájl, a méretük sem egyforma, a nevük sem. Töltsd le böngészőben, az meg tudja különböztetni őket. Vagy töltsd őket egyenként a JD-vel, amikor az egyik lejött rakd át máshova, töltsd le a másikat is, aztán nevezd át őket, ahogy a linkben van, a nagyobb méretű legyen a .001 végű.
|
|
| |
Mali | Dátum: Szo, 14.05.17, 20:54 | Üzenet # 8 |
| Most rendben lejöttek, köszönöm!
|
|
| |